Selecteer een pagina

Goesting & Helderheid

VIP Intensive

 

In één keer: overzicht in en 100% motivatie voor jouw project

De stevige basis voor een succesvol project

Dat leuke project…werd een blok aan je been

 

Grootse plannen had je, waar je enthousiast over vertelde. Hoe mooi dat ‘grote’ ook klonk, inmiddels voelt het vooral overweldigend. Het begin, het einde, en alles daar tussenin is je uit handen geglipt. De mensen om je heen durven er ook steeds minder naar te vragen. Een vleugje minachting zelfs glipt naar binnen en jouw enthousiasme maakt langzaam plaats voor frustratie en schaamte.

Waar is de uitgang?

Of je bent hard aan de slag, maar hebt het gevoel dat je als een kip zonder kop rondrent tussen alles wat er moet gebeuren. En hoe groot en veel is ‘alles’ eigenlijk? Je hebt geen idee. Je maakt lijstjes die plaats maken voor nieuwe lijstjes. Je vinkt erop los, maar intussen blijven de onrust en stress van ‘het niet overzien’ en de laatste moment acties.

Je bent hier op de goede plek om de uitgang te vinden!

 

   In no time de kritische acties helder.

   De eerstvolgende acties gepland.

   Grote lijnen en details goed gescheiden.

   Schijnbare afhankelijkheden losgeknipt.

   Zicht gekregen op mensen die jou kunnen helpen.

   Lijst van middelen opgesteld die bruikbaar zijn. 

   Keuzes gemaakt waardoor tal van acties kunnen afvallen.

Efficiënte aanpak organisatie

 

“Toen ik aan het werk ging bij een nieuwe organisatie voelde ik me na een paar maanden overspoeld door alles wat bleek te moeten worden veranderd, vernieuwd, aangepast. Tanja heeft mij toen in een structuurgesprek veel houvast kunnen bieden. Haar kritische, analytische vragen mondden uit in een helder, praktisch advies, waaruit bleek dat ze zelfs de kleine details uit mijn verhaal had gehoord en op juist waarde had weten te schatten. En ook niet onbelangrijk: Tanja weet het gesprek met relativerende humor te voeren! Die combinatie zorgt voor een grondig maar goed contact, dat je in staat stelt je open te stellen voor feedback. Dankzij Tanja’s interventie was ik meer in staat de juiste prioriteiten te stellen en efficiënter te werken. Mijn tijdsindeling is nu beter, mijn werk gestructureerder.”

Dus wil jij:

 

   Overzicht en structuur in je project

   Een efficiënte aanpak richting het bereiken van je doel

   Weten welke stappen je dan direct kunt zetten

   De regie over jouw project.

   Een stevige basis als goed begin voor het halve werk.

  Zin om met je project aan de slag te gaan.

…. Dan is dit echt iets voor jou

 

Helderheid en goesting in slechts twee en een half uur tijd.

€ 239 excl. BTW

Dit is wat we gaan doen om dat te bereiken:

We gaan rustig zitten met een kop koffie en koekjes. Als je het prettig vindt, dan neem je alle papieren, schema’s en andere paparassen mee die je wilt bespreken.

Samen gaan we door alles heen; waar je mee bezig bent en wat je zou willen bereiken. Ik ga je vragen stellen waar je zelf niet aan hebt gedacht. 

Op deze manier ontwarren we de kluwen aan gedachten in je hoofd.

Het plaatje ontvouwt zich als vanzelf. Jij vertelt. Ik luister, analyseer en stel vragen. Stukje bij beetje ontstaat er een compleet overzicht. Jouw ‘weten’ wordt weer helder. 

We schetsen en leggen verbanden en zo ontstaat een overzichtelijke structuur met een duidelijk stappenplan dat een stevige basis vormt om van stretch af aan effectief met je project aan de slag te gaan.

Soms lukt het niet om de regie in handen te krijgen.
Wat je dan kunt gebruiken is inspiratie en overzicht.

 

Plannen waarmaken heeft te maken met een aanpak én gedrag. Dat maakt het juist zo ingewikkeld. Er zijn zoveel factoren waar je rekening mee moet houden en natuurlijk word je heel snel in je eigen emotie of ruis gezogen, waardoor het soms lastig is om er even boven te gaan hangen. Dat je dan zo in die fuik zit, dat je er niet meer objectief naar kunt kijken.

Er zit altijd logica in waarom er gebeurt, wat er gebeurt. We gaan aan de slag om dat weer helder te hebben; die patronen, de keuzes, de overtuigingen. Om de logica weer boven tafel te krijgen. Dat het weer voor je klopt. Dan zul je zien dat de gewenste richting en aanpak als vanzelf zullen volgen.    

Hoe scherper jouw doel, jouw richting, dus wat jij belangrijk vindt, hoe makkelijker het is jouw eigen keuzes te maken en de focus te bewaren.

Het geeft je de moed om ‘nee’ te zeggen tegen vragen uit de omgeving.

Het wapent je tegen de afleidingen van de dag, zodat je de touwtjes zelf in handen houdt en rechter op je doel afgaat.

Het behoed je tegen opgeven, als de resultaten tegenvallen of het moeilijk wordt.

Het geeft je de vreugde van vooruitgang en het vertrouwen dat jij in staat bent om steeds nieuwe stappen te zetten.

En nee, het wordt niet makkelijk, soms is het ook gewoon (te)veel is en hobbels blijven onvermijdelijk.

Maar jij hebt weer helder wat je wilt en lol in waar je mee bezig bent, want je weet dat je het kunt en hebt nu al zin in het de uitkomst.

Ik gun je dat van harte!