VIP Focus

Voor Goesting & Helderheid

 

In één keer glashelder overzicht in en 100% motivatie voor jouw project

De stevige basis voor een succesvol project

Dat leuke project…werd een blok aan je been

 

Grootse plannen had je, waar je enthousiast over vertelde. Hoe mooi dat ‘grote’ ook klonk, inmiddels voelt het vooral overweldigend. Het begin, het einde, en alles daar tussenin is je uit handen geglipt. De mensen om je heen durven er ook steeds minder naar te vragen. Een vleugje minachting zelfs glipt naar buiten en jouw enthousiasme maakt langzaam plaats voor frustratie en schaamte.

Waar is de uitgang?

Of je bent hard aan de slag, maar hebt het gevoel dat je als een kip zonder kop rondrent tussen alles wat er moet gebeuren. En hoe groot en veel is ‘alles’ eigenlijk? Je hebt geen idee. Je maakt lijstjes die plaats maken voor nieuwe lijstjes. Je vinkt erop los, maar intussen blijven de onrust en stress van ‘het niet overzien’ en de laatste moment acties.

Zo logisch

Het is helemaal niet raar dat je de grip op je project bent verloren. Plannen waarmaken heeft namelijk te maken met een aanpak én gedrag. Dat maakt het juist zo ingewikkeld. Er zit altijd logica in waarom er gebeurt, wat er gebeurt. Bovendien zijn er zoveel factoren waar je rekening mee moet houden en natuurlijk word je heel snel in je eigen emotie of ruis gezogen, waardoor het soms lastig is om er even boven te gaan hangen. Dat je dan zo in die fuik zit, dat je er niet meer objectief naar kunt kijken. Het overkomt ons allemaal. 

 

Je bent hier op de goede plek om de uitgang te vinden!

 

   In no time overzicht en structuur in je project.   

   De eerstvolgende acties gepland.

   Een efficiënte aanpak richting het bereiken van je doel. 

   Keuzes gemaakt waardoor tal van acties afvallen. 

   Zin om weer met je project aan de slag te gaan. 

Dit is wat we gaan doen om dat te bereiken:

 

Koffie, koek en chocola

We gaan rustig zitten met een kop koffie, koekjes en chocola. Als je het prettig vindt, dan neem je alle papieren, schema’s en andere paparassen mee die je wilt bespreken.

Samen gaan we door alles heen; waar je mee bezig bent en wat je zou willen bereiken. Jij vertelt. Ik luister, analyseer en stel vragen waar je zelf niet aan hebt gedacht.

Op deze manier ontwarren we de kluwen aan gedachten in je hoofd.

We gaan aan de slag om de patronen, de keuzes en de overtuigingen helder te hebben. Om de logica weer boven tafel te krijgen. Dat het weer voor je klopt. Dan zul je zien dat de gewenste richting en aanpak als vanzelf zullen volgen.

Hoe scherper jouw doel, jouw richting, dus wat jij belangrijk vindt, hoe makkelijker het is je eigen keuzes te maken en de focus te bewaren.

We schetsen en leggen verbanden en zo ontstaat een overzichtelijke structuur met een duidelijk stappenplan dat een stevige basis vormt om van stretch af aan effectief met je project aan de slag te gaan.

 

Helder schema en inspiratie-vragen

Binnen enkele dagen ontvang je een weergave van het gesprek in de vorm van een schema waardoor je in één oogopslag inzicht hebt in de reikwijdte van jouw doelstelling, wat er bij komt kijken en welke volgende stap je wilt zetten.

Bovendien ontvang je een reeks reflectievragen om scherpere keuzes te maken en doe ik je een aantal gedachten aan de hand om te mijmeren over dromen waar je mogelijk naar verlangt.

 

Dus wil jij een boost om weer vol goede moed aan de slag te gaan?

Dan is dit echt iets voor jou!

 

Je krijgt:

  Drie uur mijn exclusieve aandacht vol vragen, tips en inzichten. Met als resultaat helderheid in jouw doelen en project(en) en weer zin om het aan te pakken.

 

    Een op maat gemaakt schema waarop in één oogopslag duidelijk is waar je staat, waar je naartoe wilt en welke bottlenecks in de weg staan.

 

    Reflectievragen voor betere keuzes en inspiratie voor groei.

 

Investering: € 445 (ex BTW)

Ik was al een aantal keer met mijn plannen vast gelopen, waardoor ik Tanja in heb gevlogen :).
Tanja kwam voor de VIP intens in de middag bij me thuis. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Ze had zich goed voorbereid op deze middag zodat we gelijk aan de slag konden. Ze vroeg mij te vertellen op een ontspannen persoonlijke manier over wat ik met mijn bedrijf neerzet, wat mijn drive is en wat ik het allerleukste vind te doen. Wat ik geweldig vond is dat er na een uur een doelgroep en plan uit rolde! Deze had ik nooit gekozen wanneer ik de opdracht zou krijgen een doelgroep te kiezen. Voor het eerst zou ik aan de slag gaan met iets wat  ik echt graag doe en wil delen met de wereld. We maakten een plan, deze van iets groots naar stappen die ik nu kan gaan ondernemen. De kracht van Tanja is dat ze kijkt naar wat er is, de valkuilen en blokkades samen bekijkt en vervolgens mee te denken hoe het wel haalbaar wordt. Ik ben enorm blij met deze intense middag, die een groot startschot is voor een mooi project. Deze keer echt vanuit mezelf, ik heb er alle vertrouwen in! En het is nog leuk ook. Nu hebben we regelmatig een online afspraak waarin we de vorderingen en richting samen bekijken wat ik als enorm waardevol ervaar. Steeds terug die focus 🙂 Kortom, echt een aanrader! 

Anne de Meij

Eigenaar, Move to mend

“Toen ik aan het werk ging bij een nieuwe organisatie voelde ik me na een paar maanden overspoeld door alles wat bleek te moeten worden veranderd, vernieuwd, aangepast. Tanja heeft mij toen in een structuurgesprek veel houvast kunnen bieden. Haar kritische, analytische vragen mondden uit in een helder, praktisch advies, waaruit bleek dat ze zelfs de kleine details uit mijn verhaal had gehoord en op juist waarde had weten te schatten. En ook niet onbelangrijk: Tanja weet het gesprek met relativerende humor te voeren! Die combinatie zorgt voor een grondig maar goed contact, dat je in staat stelt je open te stellen voor feedback. Dankzij Tanja’s interventie was ik meer in staat de juiste prioriteiten te stellen en efficiënter te werken. Mijn tijdsindeling is nu beter, mijn werk gestructureerder.”

Ook als je interesse hebt in een langer traject, dan begint het met het afspreken van een VIP dagdeel.